O společnosti OK Trans

Zdeněk Tomášek s.r.o. se počátkem roku 2023 sloučí s O.K. TRANS PRAHA spol. s r.o.

Vážení obchodní přátelé, naši obchodní partneři,

dovolte, abychom Vás informovali o významné změně ve společnostech O.K. Trans Praha a Zdeněk Tomášek, které navazují dosavadní vzájemnou dvouletou spolupráci, kterou jste zřejmě zaznamenali.

Teď přichází to nejdůležitější a oficiální.

Od 1. ledna 2023 dochází ke sloučení společnosti Zdeněk Tomášek s.r.o. IČO: 27508986 se společností O.K. Trans Praha spol. s r.o. IČO 00473251. Zdeněk Tomášek s.r.o. zaniká dnem 31. prosince 2022 a nástupnickou společností se stává O.K. Trans Praha spol. s r.o., která je součástí O.K. Trans Holding s.r.o.

Touto změnou budeme schopni všem našim zákazníkům nabídnout třicetileté zkušenosti stabilní české společnosti v oboru logistiky. Sloučením společností se samozřejmě rozšíří vozový park O.K. Trans Praha na 463 souprav všech typů, od plachtových, přes frigo, až po speciály určené například pro převoz léků.

O.K. Trans dále nabízí služby z oblasti skladování, a to ve vlastních a chráněných halách, distribuci a celní a daňový sklad, registrace osoby povinné značit líh, služby celní deklarace, služby autorizovaných servisů DAF v Chýni, Roudnici nad Labem a neautorizovaných servisů v Lysé nad Labem, v Lutonině a v Chlumci nad Cidlinou.

Hlavní sídlo holdingu i O.K. Trans Praha zůstává v Chýni u Prahy, k tomu nabízíme zázemí a vyškolený personál v dalších našich pobočkách v Chýni, v Otrokovicích, v Lysé nad Labem, v Chlumci nad Cidlinou, v Lipnici, v Lutonině a v Terasse nedaleko španělské Barcelony, tedy tam, kde dosud společnost Zdeněk Tomášek služby nabídnout nemohla.

Mezi naše přední a dlouholeté zákazníky patří společnosti nejen české, ale i evropské či celosvětového významu jako například Continental, Bridgestone, Volkswagen, Coca-Cola, Kimberly-Clark, Haribo.

Tak, jak jste byli zvyklí u společnosti Zdeněk Tomášek, i nadále se o Vás bude starat současný tým pobočky v Chlumci nad Cidlinou, ovšem už pod značkou O.K. Trans Praha.

Tady jsou administrativní údaje související s uvedenou změnou.

Adresa sídla společnosti a fakturační údaje:       

O.K. Trans Praha spol. s r.o.                                    

Hlavní 182                                                                

253 01, Chýně, Praha – západ                                              

DIČ: CZ00473251

tel. 311 679 666

oktrans@oktrans.cz

Nové bankovní účty naleznete na daňových dokladech.

Adresa pobočky Chlumec nad Cidlinou

O.K. Trans Praha spol. s r.o. – pobočka Chlumec nad Cidlinou

9. května 171

503 51, Chlumec nad Cidlinou

Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte obchodní oddělení O.K. Trans Praha: obchod@oktrans.cz

Nebo na telefonním čísle: 311 608 128

V Chlumci nad Cidlinou 1.12.2022

Martin Hrubý                                                                     

Jednatel společnosti Zdeněk Tomášek s.r.o.


Jiří Šiška

nový vedoucí flotily Chlumec nad Cidlinou